joi, 15 octombrie 2015

Eckhart Tolle - Liniştea vorbeşte - Audiobook

     "Liniştea vorbeşte" este ultima carte din seria celor trei cărţi care cuprind esenţa învăţăturilor spirituale venite în această lume prin intermediul lui Eckhart Tolle. Cel mai bun comentariu rămâne cel scris de către acesta în introducerea acestei cărţi:

"Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o. Mulţi cititori vor simţi impulsul firesc de a se opri după fiecare frază, de a face o pauză pentru a reflecta asupra celor scrise. Este mult mai util şi mai important să te opreşti din citit decât să continui să citeşti. Îngăduie cărţii să-şi îndeplinească menirea, să te trezească şi să te scoată la lumină departe de cărările bătătorite ale gândirii tale repetitive şi condiţionate."

Sursa fişierelor audio este site-ul Portal Spiritual.


Listă capitole (download):

2 Comments:

Unknown said...

Va multumesc din tot sufletul ca aveti aceste carti in format audio!pentru mine sunt comori la care nu as fi ajuns pt ca timpul de lectura este foarte limitat.multumesc!

Radu said...

Cu drag! Chiar sunt comori si sper sa ajunga la cat mai multe persoane.